Tarief

Voor het voeren van een gesprek kom ik graag bij u thuis, naar een plek in de publieke ruimte van uw keuze of naar het kerk- of een ander gebouw van uw gemeente. Een gesprek duurt veelal anderhalf uur, waarbij ik een uurtarief van € 85,- inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten vanuit de regio Den Haag hanteer. Het is ook mogelijk een gesprek per telefoon, Skype, Zoom of Microsoft Teams te voeren.

Na de intake en het formuleren van doelen stel ik een traject van een x-aantal gesprekken voor. Ik ben als predikant gecertificeerd voor Klinische Pastorale Vorming (KPV) en aspirant-lid van de landelijke beroepsvereniging voor geestelijk verzorgers in Nederland, de Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ). Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, dan wordt mijn begeleiding vergoed. Via je zorgverzekeraar kun je nagaan of de begeleiding gedeeltelijk of volledig wordt vergoed. Mijn begeleiding valt onder psychosociale hulpverlening.

Ik besteed gemiddeld 10 uur aan een uitvaart inclusief het voorbereidend gesprek en de afscheidsdienst zelf. De vergoeding voor een voorganger bij een afscheidsdienst staat vermeld in een uitvaartverzekering. 

Als je twijfelt, vragen hebt of om andere redenen contact met me wilt opnemen buiten een consult of sessie, dan kun je me het beste e-mailen via: estenheuw@hotmail.com.