Over Suzan

Suzan ten Heuw (1983) studeerde theologie aan de Protestantse Theologische Universiteit te Kampen, waar zij zich specialiseerde in de godsdienstfilosofie binnen de systematische theologie, en filosofie aan de Universiteit Leiden, waar zij zich specialiseerde in de History and Philosophy of the Sciences. Op deze website publiceert zij preken die zij als gastpredikant in den lande houdt.

In het dagelijks leven is Suzan als buitenpromovenda verbonden aan het Instituut voor Wijsbegeerte binnen de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden. Daarnaast is zij als geestelijk verzorger werkzaam op drie psychogeriatrische afdelingen en een revalidatieafdeling van academisch verpleeghuis de Zonnehuisgroep Vlaardingen en op locatie Schoterhof van ouderenzorgorganisatie Kennemerhart in Haarlem. In haar vrijetijd volgt zij als alt bij muziekschool Het MuziekCollectief te Leiderdorp lessen Moderne zang met een focus op jazz bij Monique Houben.

Voor een uitvoerig overzicht van haar CV, zie de rubriek ‘Curriculum Vitae’ op deze website.

Als u gebruik wilt maken van het aanbod van Suzan, dan kunt u haar benaderen per post (Spilsteeg 20-D, 2311 KA Leiden), via e-mail (estenheuw@hotmail.com), per telefoon en WhatsApp (06-20429675) of met behulp van onderstaand contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht